Klinika Svjetlost

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Naručivanje za preglede

Službenik za zaštitu osobnih podataka


voditelj@svjetlost.hr

Naši liječnici

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u regiji koja pruža kompletnu uslugu.
posjetite nas: posjetite nas na Facebook-u posjetite nas na YouTube-u posjetite nas na Instagram-u posjetite nas na LinkedIn-u
dr. Jadranka Parić-Pauk

dr. Jadranka Parić-Pauk

  • Specijalist oftalmologije

Obrazovanje

Doktorica Parić Pauk je završila Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci te specijalizaciju iz oftalmologije u Kliničkom bolničkom centru Split. Specijalistički ispit je položila na Kliničkom bolničkom centru Rebro, Zagreb.

Područje rada

Primarno područje rada dr. Parić Pauk je prednji segment oka. Bavi se dijagnostikom i liječenjem pacijenata s glaukomom pri čemu koristi najsuvremenije dijagnostičke i terapijske metode. Također se bavi dijagnostikom i liječenjem pojedinih stanja na rožnici tipa keratokonus, praćenjem takvih pacijenata te fitanjem svih vrsta kontaktnih leća. Kod djece se bavi određivanjem naočala i kontaktnih leća te konzervativnim liječenjem strabizma. Radno iskustvo je stjecala u KBC Split te u Domu zdravlja Split na školskoj poliklinici gdje je niz godina bila dječji oftalmolog. Godine 1996. otvara samostalnu oftalmološku ordinaciju u Splitu, a od 2012. je dio tima Klinike Svjetlost. Od rujna 2015. g. dr. Parić Pauk je u mirovini, ali i dalje povremeno radi u Klinici Svjetlost.

Članstvo u udrugama

Dugogodišnja članica Hrvatskog strabološkog i kontaktološkog društva.