Klinika Svjetlost

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Naručivanje za preglede

Službenik za zaštitu osobnih podataka


voditelj@svjetlost.hr

Lasersko skidanje dioptrije

Klinika Svjetlost bavi se skidanjem dioptrije već 19 godina, a prof. Nikica Gabrić izveo je prvo lasersko skidanje dioptrije u Hrvatskoj.
posjetite nas: posjetite nas na Facebook-u posjetite nas na YouTube-u posjetite nas na Instagram-u posjetite nas na LinkedIn-u

Lasersko skidanje dioptrije

U posljednjih 19 godina samo u očnoj Klinici Svjetlost Zagreb laserski je skinuta dioptrija s preko 45 tisuća očiju, a u naše ostale tri oftalmološke klinike (Split, Sarajevo, Banja Luka) s još 12 000 očiju. 

Očna Klinika Svjetlost posjeduje 4 excimer lasera i 2 femtosecond lasera te izvodi sve metode laserskog skidanja dioptrije i tzv. ALL LASER LASIK. Lasersko skidanje dioptrije izvodi naših 12 liječnika. 

Naših 9 liječnika i 10 medicinskih sestara i samo se podvrglo zahvatu, među kojima su i naši vodeći refraktivni kirurzi, uključujući i prof. Nikicu Gabrića i dr. Maju Bohač. 

Za pacijente koji nisu kandidati za laser zbog previsoke dioptrije nudimo mogućnost korekcije ugradnjom posebnih intraokularnih leća (ICL). Naši refraktivni kirurzi stalni su predavači i instruktori na najvažnijim europskim oftalmološkim kongresima te edukatori iz područja refraktivne kirurgije (BIH, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Kosovo).