Klinika Svjetlost

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Naručivanje za preglede

Službenik za zaštitu osobnih podataka


voditelj@svjetlost.hr

Novosti

Aktualna događanja i novosti klinike Svjetlost
posjetite nas: posjetite nas na Facebook-u posjetite nas na YouTube-u posjetite nas na Instagram-u posjetite nas na LinkedIn-u

European Ophthalmology News

European Ophthalmology News
Prestižni oftalmološki časopis objavio članak doc.dr.sc. Bohač i dr. Gabrića.
European Ophthalmology News objavio je članak na temu: "Surface, Flap and Lenticule" naše docentice Maje Bohač i doktora Ivana Gabrića.
Iz Klinike Svjetlost u svijet odlazi budućnost laserskog skidanja dioptrije.Povijest je ispisana 1998. godine kada je prof. dr. sc. Gabrić uveo lasersko skidanje dioptrije na prostor Jugoistočne Europe.
Titula predvodnika trendova potvrđena je 2020. godine kada u suradnji sa Schwind Eye Tech Solutions započinje razvoj lasera „Atos“, a doc. dr. sc. Maja Bohač prva u Europi izvodi Smart Sight metodu.
Danas je to najnapredniji uređaj, s najbržim oporavkom i najvećim zadovoljstvom pacijenata, a u svaki zahvat ugrađen je kod Svjetlosti.
Vodeći status i stručnost prepoznao je i Johnson&Johnson koji je 2022. Klinici Svjetlost povjerio najnoviji uređaj za lasersko skidanje dioptrije „Elita“, a dr. Ivan Gabrić postaje prvi liječnik na svijetu koji na njemu izvodi low-energy „Silk“ zahvat