Klinika Svjetlost

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Naručivanje za preglede

Službenik za zaštitu osobnih podataka


voditelj@svjetlost.hr

Novosti

Aktualna događanja i novosti klinike Svjetlost
posjetite nas: posjetite nas na Facebook-u posjetite nas na YouTube-u posjetite nas na Instagram-u posjetite nas na LinkedIn-u

Klinika Svjetlost certificirana prema normi Sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2015

Klinika Svjetlost certificirana prema normi Sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2015
Svjetlost je od švicarske certifikacijske kuće primila certifikat sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001: 2015.
Zürich, 10. listopada 2017. – Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost od švicarske certifikacijske kuće “Quality service” primila je certifikat sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001: 2015.

Norma ISO 9001 je međunarodno priznata norma Međunarodne organizacije za standardizaciju (ISO) za sustave upravljanja kvalitetom. Osim što osigurava standardizaciju i kontinuirano ujednačenu kvalitetu usluga, usklađenost s normom pomaže sustavnom planiranju, analizi i upravljanju rizicima, te povećanju posvećenosti i ispunjavanju očekivanja i još većem zadovoljstvu pacijenata.

Opseg primjene sustava odnosi se na temeljnu djelatnost Klinike Svjetlost, specijalističko-konzilijarno i bolničko liječenje iz područja očnih bolesti. Rok valjanosti certifikata je tri godine od dana izdavanja, pod uvjetom uspješnih nadzornih audita.

Klinika Svjetlost je u kontinuitetu od 2010. do sada bila usklađena s ISO normom 9001: 2008, a prelazak na normu 9001: 2015 predstavlja još jedan iskorak u poslovanju.