Klinika Svjetlost

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Naručivanje za preglede

Službenik za zaštitu osobnih podataka


voditelj@svjetlost.hr

Novosti

Aktualna događanja i novosti klinike Svjetlost
posjetite nas: posjetite nas na Facebook-u posjetite nas na YouTube-u posjetite nas na Instagram-u posjetite nas na LinkedIn-u

Klinika Svjetlost u subotnjem izdanju "24 sata" daruje poster za testiranje vidne oštrine

Klinika Svjetlost u subotnjem izdanju
Klinka Svjetlost i novine "24 sata" u subotu 21. listopada za vas su pripremili poseban poklon - poster za testiranje vidne oštrine! 
Klinka Svjetlost i novine "24 sata" u subotu 21. listopada za vas su pripremili poseban poklon. Svi čitatelji na dar će dobiti poster za testiranje vidne oštrine za vid na daljinu! 

Određivanje oštrine vida obično se izvodi pomoću optotipa koji sadrže različite simbole. Za vas smo pripremili Snellenovu tablicu koja sadrži slova koja se trebaju čitati s udaljenosti od 6 metara.

Brzo i jednostavno testirajte svoju vidnu oštrinu, osnovni parametar vidne sposobnosti oka. Ukoliko ne budete u mogućnosti pročitati posljednja dva reda, predlažemo vam da se naručite na oftalmološki pregled kojim osim detaljnog i preciznog određivanja vidne oštrine na daleko i blizu sadrži i druge pretrage kojima ćete dobiti detaljan uvid u stanje vašeg vida. Naši vam specijalisti stoje na raspologanju!