Klinika Svjetlost

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Naručivanje za preglede

Službenik za zaštitu osobnih podataka


voditelj@svjetlost.hr

Novosti

Aktualna događanja i novosti klinike Svjetlost
posjetite nas: posjetite nas na Facebook-u posjetite nas na YouTube-u posjetite nas na Instagram-u posjetite nas na LinkedIn-u

Najava međunarodnog simpozija "Novosti u oftalmologiji" u HAZU (1.12.2017.)

Najava međunarodnog simpozija
Međunarodni znanstveni simpozij „Novosti u oftalmologiji“ koji suorganiziraju HAZU i Klinika Svjetlost održat će se 1. prosinca 2017. u Velikoj dvorani palače HAZU.
Međunarodni znanstveni simpozij „Novosti u oftalmologiji“ ("News in Ophthalmology") koji suorganiziraju Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti i Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost održat će se 1. prosinca 2017. od 12 do 18 sati u Velikoj dvorani palače HAZU. Program simpozija možete preuzeti OVDJE. Kotizacija se ne plaća, a Hrvatska liječnička komora bodovat će skup s 14 bodova za aktivne i 10 bodova za pasivne sudionike. Registraciju je potrebno obaviti OVDJE.

Predavanja će održati ugledni međunarodni i hrvatski predavači među kojima su:
 
1. Prof. Junko Hori, Chief of Ocular Inflammation Service, Nippon Medical School, Tokyo, Japan
2. Prof. Jesper Hjortdal, EU Cornea Board Member, Head, Department of Ophthalmology, Aarhus, Denmark
3. Prof. Thomas Fuchsluger, Vice-President of EVER (European Association for Vision and Eye Research), Friedrich-Alexander University, Erlangen-Nurenberg, Germany
4. Dr. Carolina Arancibia, Lead, Translational Medicine, John Radcliffe Hospital, Oxford, UK
 
"Želja nam je predstaviti najnovija dostignuća u istraživanjima oka i kliničkom radu u području oftalmologije te i ovim putem pozivam kolegice i kolege iz struke da svojim dolaskom uveličaju ovaj međunarodni skup", kaže prof. Iva Dekaris, predsjednica Organizacijskog odbora i medicinska dirketorica Klinike Svjetlost. Prof. dr. sc. Iva Dekaris ujedno je i članica-suradnica HAZU.