Klinika Svjetlost

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Naručivanje za preglede

Službenik za zaštitu osobnih podataka


voditelj@svjetlost.hr

Novosti

Aktualna događanja i novosti klinike Svjetlost
posjetite nas: posjetite nas na Facebook-u posjetite nas na YouTube-u posjetite nas na Instagram-u posjetite nas na LinkedIn-u

Potpisan partnerski sporazum Svjetlosti i Hrvatske obrtničke komore

Potpisan partnerski sporazum Svjetlosti i Hrvatske obrtničke komore
Projekt HOK Zajednička nabava svim obrtnicima osigurava pogodnosti povoljnijeg korištenja usluga kod partnera izabranih po kriteriju izvrsnosti.
Zagreb, 22. svibnja 2017. - Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) sa Specijalnom bolnicom za oftalmologiju Svjetlost, koji su 22. svibnja u Zagrebu potpisali ovlaštenik predsjednika Hrvatske obrtničke komore Davor Pleško i poslovni direktor Klinike Svjetlost Boris Sruk, za potrebe HOK-a i njegovih članova u projektu Zajedničke nabave osiguravaju se posebni uvjeti za korištenje zdravstvenih usluga Specijalne bolnice za oftalmologiju Svjetlost.

Članovima HOK-a, kao i svim djelatnicima i pravnim osobama unutar komorskog sustava HOK-a, Specijalna bolnica za oftamologiju Svjetlost omogućit će:
  • popust od 50% na sve usluge pregleda na cijenu izraženu u službenom cjeniku Klinike na mrežnim stranicama svjetlost.hr/cjenik,
  • popust od 20% na sve usluge operativnih zahvata, na cijenu izraženu u službenom cjeniku Klinike na mrežnim stranicama svjetlost.hr/cjenik
„Namjera Hrvatske obrtničke komore je omogućiti našim članovima kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem raznih pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana s kojima potpišemo sporazume o suradnji. Osluškujemo potrebe članstva koje je pokazalo veliki interes za projekt Zajedničke nabave te vjerujemo kako će i naš novi partner Svjetlost doprinijeti njegovoj uspješnosti“,  izjavio je ovlaštenik predsjednika HOK-a Davor Pleško.  

„Drago nam je da je HOK prepoznala našu izvrsnost i kvalitetu, što smo potvrdili današnjim partnerskim sporazumom. Zadovoljstvo nam je da članovima HOK-a možemo ponuditi usluge „Svjetlosti“ -  prve i jedine privatne očne bolnice i sveučilišne klinike. Nadamo se da će što veći broj vaših članova iskoristiti pogodnosti ove suradnje i riješiti svoje probleme s vidom“, rekao je poslovni direktor „Svjetlosti“ Boris Sruk povodom potpisivanja ugovora u Hrvatskoj obrtničkoj komori.

Projekt Hrvatske obrtničke komore HOK Zajednička nabava nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje te poticajno poduzetničko okruženje i uštede u poslovanju, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora potpiše sporazume o suradnji. Namjera je u projekt HOK Zajednička nabava uključiti partnere iz raznih gospodarskih sektora, bitne članstvu HOK-a u svakodnevnom poslovanju. (više na: www.hok.hr)