Klinika Svjetlost

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Naručivanje za preglede

Službenik za zaštitu osobnih podataka


voditelj@svjetlost.hr

Novosti

Aktualna događanja i novosti klinike Svjetlost
posjetite nas: posjetite nas na Facebook-u posjetite nas na YouTube-u posjetite nas na Instagram-u posjetite nas na LinkedIn-u

Zvjezdanom nebu Klinike Svjetlost pridružio se i Kevin Spacey

Zvjezdanom nebu Klinike Svjetlost pridružio se i Kevin Spacey
Klinika Svjetlost postala je nezaobilazna postaja za hollywoodske zvijezde. Poznati glumac, dvostruki oskarovac Kevin Spacey posjet Zagrebu iskoristio je i za pregled vida.
Potaknut iskustvom prijatelja Franca Nera kojem su prije 4 godine ugrađene leće uskoro bi mogao postati još jedna od zvijezda zadovoljnih pacijenata na nebu Klinike Svjetlost. Kevin Spacey je bio kod prof.dr.sc. Gabrića na očnom pregledu i dogovorio termin za operaciju koju će vjerojatno izvesti u svibnju kada glumac ponovo dođe u Hrvatsku. 

Tim Roth, Esai Morales, Armand Assante, Franco Nero, Ivana Trump, Cassandra Gava samo su jedan dio popisa koji su odlučili svoje zdravlje staviti u ruke vrhunskog oftalmologa Nikice Gabrića. Iako su u svijetu upravo ova imena sinonim za zvijezde, u njihovim je očima istinska zvijezda prof. dr. sc. Nikica Gabrić, uspješan liječnik i vlasnik Specijalne bolnice Svjetlost koji im je pomogao da, nakon niza godina, ponovno progledaju.