Klinika Svjetlost

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Naručivanje za preglede

Službenik za zaštitu osobnih podataka


voditelj@svjetlost.hr

Novosti

Aktualna događanja i novosti klinike Svjetlost
posjetite nas: posjetite nas na Facebook-u posjetite nas na YouTube-u posjetite nas na Instagram-u posjetite nas na LinkedIn-u

Klinika Svjetlost dobitnik prestižnog europskog priznanja "Best Regional Hospital"

Klinika Svjetlost dobitnik prestižnog europskog priznanja
Klinika Svjetlost u Cannesu je primila prestižno priznanje "Best Regional Hospital" kao priznanje za izvrsnost u području oftalmološke struke, prepoznatu na europskoj razini. 
Cannes, 7. listopad 2016. - Klinika Svjetlost u francuskom je Cannesu primila priznanje "Best Regional Hospital" za izvrsnost u području oftalmološke struke prepoznatu na europskoj razini. Prestižno priznanje Klinici Svjetlost dodjeljeno je od strane Europskog poslovnog vijeća (Europe Business Assembly, Oxford, UK) na forumu pod nazivom "Izvrsnost u kvaliteti i menadžmentu". Oftalmološka Klinika Svjetlost dobitnik je glavnog priznanja među nominiranim zdravstvenim ustanovama različitih djelatnosti, izabranih na temelju sljedećih profesionalnih kriterija: menadžement, izvrsnost djelatnika, briga za sigurnost pacijenta, tehnološka infrastruktura i inovativni pristup zdravstvu i medicinskim pitanjima. Uz to, vrednovana je kvaliteta pružene usluge, profesionalno dostignuće u struci, domaće i međunarodno priznanje te svjedočanstva pacijenata. Osnivač i ravnatelj Svjetlosti prof. Nikica Gabrić dobitnik je priznanja "Menadžeri godine".

Očna Klinika Svjetlost jedina je privatna klinika u Hrvatskoj i jedina specijalna bolnica za oftalmologiju. Osnovana je 1998. godine, a do danas je u Klinici obavljeno više od 100.000 svih vrsta operacija na očima. Osim u Zagrebu, oftalmološka klinika Svjetlost svoje usluge pruža i u Splitu te Sarajevu i Banja Luci u susjednoj Bosni i Hercegovini. Najznačanije međunarodno priznanje kvalitete ostvareno je prošle godine na najvećem svjetskom videokiruškom kongresu u Milanu na kojem su operateri Klinike Svjetlost osvojili "oftalmološkog Oscara", operirajući uz izravan prijenos u konkurenciji nekoliko europskih centara, pri čemu je operacije uživo pratilo više tisuća oftalmologa iz cijelog svijeta.

Intervju doc. Ratimira Lazića, zamjenika medicinskog direktora Klinike Svjetlost, pogledajte OVDJE.