Klinika Svjetlost

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Naručivanje za preglede

Službenik za zaštitu osobnih podataka


voditelj@svjetlost.hr

Novosti

Aktualna događanja i novosti klinike Svjetlost
posjetite nas: posjetite nas na Facebook-u posjetite nas na YouTube-u posjetite nas na Instagram-u posjetite nas na LinkedIn-u

Svjetlost primila novo europsko priznanje za kvalitetu

Svjetlost primila novo europsko priznanje za kvalitetu
Priznanje Quality Choice koje dodjeljuje krovna europska organizacija za istraživanje kvalitete, namijenjena je najboljim svjetskim tvrtkama, javnim upravama i organizacijama koje se ističu kvalitetom i inovacijama svojih usluga i proizvoda. Tako se Klinika Svjetlost našla u društvu nekih od najvećih svjetskih tvrtki poput Philipsa, UniCredit banke, Air Canade i japanske Konica Minolte, koji su ovo priznanje dobili proteklih godina.
U sklopu svečanosti koja je u Berlinu održana 13. prosinca, Europsko društvo za istraživanje kvalitete (ESQR) dodijelilo je očnoj Klinici Svjetlost prestižno priznanje Quality Choice Prize za 2016. godinu. Oftalmološka Klinika Svjetlost tako je postala prva hrvatska tvrtka s ovim vrijednim priznanjem, koje se dodjeljuje na temelju rezultata anketa, istraživanja mišljenja korisnika te istraživanja tržišta, a selekcijski proces između ostalog uključuje analizu provedenih društveno odgovornih projekata i analize javnih izvora informiranja.

Nagrada, koju dodjeljuje krovna europska organizacija za istraživanje kvalitete, namijenjena je najboljim svjetskim tvrtkama, javnim upravama i organizacijama koje se ističu kvalitetom i inovacijama svojih usluga i proizvoda. Tako se očna Klinika Svjetlost našla u društvu nekih od najvećih svjetskih tvrtki poput Philipsa, UniCredit banke, Air Canade i japanske Konica Minolte, koji su ovo priznanje dobili proteklih godina.

Nakon što je početkom listopada Klinika Svjetlost u Cannesu primila priznanje “Best Regional Hospital“, koje dodjeljuje Europsko poslovno vijeće (Europe Business Assembly, Oxford, UK), a kojim se nagrađuje izvrsnost u kvaliteti i menadžmentu, novo je europsko priznanje još jedna potvrda visokih standarda poslovanja i usluge koje Klinika pruža svojim pacijentima.

Na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada u Berlinu nagradu je dobilo ukupno sedamdeset i devet poduzeća, bolnica, javnih uprava i organizacija iz različitih sektora sa svih kontinenata. Ispred očne Klinike Svjetlost nagradu je primio doc. dr. Ratimir Lazić, voditelj Odsjeka za retinu Klinike Svjetlost. „Iznimno mi je drago što sam u ime Klinike Svjetlost, prvog hrvatskog predstavnika na ovom prestižnom skupu, imao priliku primiti nagradu ispred brojnih predstavnika međunarodne poslovne zajednice. Novim priznanjem dobili smo dodatan vjetar u leđa koji nam pruža motivaciju za kontinuirani napredak. I dalje ćemo nastaviti u smjeru u kojem smo krenuli, a to je opravdati povjerenje svih naših pacijenata bez kojih danas bili ne bismo jedna od vodećih oftalmoloških klinika u regiji“, rekao je voditelj Odsjeka za retinu Klinike Svjetlost, doc. dr. Ratimir Lazić.

U znak priznanja za etično poslovanje i poduzetničku inicijativu koji pokazuju vrhunski uspjeh u upravljanju kvalitetom, Klinika Svjetlost proglašena je pobjednikom u zlatnoj kategoriji.